I. Gyergyó Medencei Ifjúsági Börze - meghívó

Ifjúsági börzék Találatok: 2455
Szerettettel meghívunk minden gyergyói medencében tevekenykedő ífjusági szervezetet, valamint érdeklődőt az I.Gyergyó Medencei Ifjusági Börzére, ami május 24 - én lesz megszervezve 16:00 órai kezdettel a Salamon Ernő Gimnázium dísztermében, a Gyergyó Terület Ifjusági Tanácsa, a Batthyány Ignác Technikai Kollágium Diáktanácsa, Gépgyártó Iskolaközpont Diáktanácsa es a Salamon Ernő Gimnázium Diáktanácsa együttműkődésével.
 

A bőrze célja a környéken aktiváló szervezetek és azok tevékenységének bemutatása egymásnak és az érdeklődő nagyközönségnek. További célunk az együttműködések elősegítése és támogatása, valamint újabb önkéntesek, tenni akaró személyek bevonása a szervezetek és rendezvények világába.

Részvétel esetén megkérünk hogy:

A részvételi szándékotokat megkérjük jelezzétek mail-ben vagy telefonon legkésőbb május 21.-ig.

Bátran érdeklődjetek bármikor a 0752-193682 telefonszámon, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Alább a program:

 

 

I. Gyergyó Medencei Ifjúsági Börze

Tervezett program:

 

16: 00 – Megnyitóbeszédek:

16: 30 – Szervezetek bemutatkozói

19: 00 – Kiemelkedő projektek, rendezvények, rövid reklámfilmek bemutatása – közben szabad ismerkedés, beszélgetés, közös ötletelés, Büfé

20: 00 – Következtetések levonása, börze zárása

 

Szervezők: Batthyány Ignác Technikai Kollégium Diáktanácsa

Gépgyártó Iskolaközpont Diáktanácsa

Salamon Ernő Gimnázium Diáktanácsa

Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács

 

Érdeklődni: 0752-193682 telefonszámon, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.