Támogassa jövedelmi adójának 2 %-val a Gyergyószentmiklósi Örmény Katolikus Plébániatemplomot

Az 571/2003 számú törvény 57 cikkelyének 4. bekezdése előírja, hogy minden alkalmazott jövedelmi adójának 2%-val rendelkezhet egyházi intézmények, alapítványok vagy egyesületek támogatására.
Ezennel tisztelettel fordulunk Gyergyószentmiklós valamennyi örmény származású hívéhez és velünk szimpatizáló polgárához, hogy adója két százalékával támogassa az örmény katolikus templomot

Parohia Armeano-Catolică Gheorgheni
Cod fiscal: 4559588
Cod Iban RO44 RNCB 0155 0163 1339 0001 - BCR Gheorgheni

Ha úgy döntött, hogy jövedelmi adójának 2%-át a Gyergyószentmiklósi Örmény Katolikus Templomnak adja, a szükséges formaságokat megtalálhatja templomunkban vagy a plébánia irodáján.

Köszönettel,
a pébánia vezetősége

A támogatni óhajtó személyeknek tudniuk kell, hogy csak egyetlen nem profitorientált szervezethez lehet a 2%-nak megfelelő összeget felajánlani. Ezért szükséges tudni a kiválasztott szervezet pontos megnevezését, az adószámát (cod fiscal) és a bankszámlaszámát (Cod Iban). Az adó 2%-át a Pénzügyigazgatóság hivatott kiszámítani. A kéréshez mellékelni kell a munkaadó által kiállított 210-es típusú adóbevallási lapról (fisa fiscala FF1) készített fénymásolatot is.

A kitöltött papírokat a helyi Pénzügyigazgatósághoz 2016. május 25-ig lehet benyújtani személyesen vagy ajánlott levél formájában.

Forrás és nyomtatváyok...