stepdance beszamolo2019Az összesítés szerint 5 edzőtábor zajlott a Step Dance Sportklub berkein belül, július és augusztus között, megmozgatva 350 gyermeket, 150 óra edzéssel, 672 óra felelősséggel, millió nevetéssel, ezeregy játékkal és végtelen élménnyel.

Az élet sorsszerűsége olyannyira erősen körvonalazódik, ahogyan éljük mindennapjainkat, éveket kitöltve, hogy most nagy bizonyossággal állíthatom, hogy a hivatásomat nem én választottam, hanem az választott engem.

Emberekkel dolgozni nem könnyű, gyerekekkel dolgozni, egyenesen kihívás, ugyanis minden elejtett szónak, minden apró cselekedetnek értéke és súlya van a szemükben. Így mindent ezerszer és még tízszer át kell gondolni, hogy a lehető legjobbat adjuk, mutassuk Nekik. Türelmet kell mutatni, akkor is, amikor legszívesebben a világ egy eldugott helyére teleportálnánk, csak egy 30 perces nyugalomért, tanítani kell őket az utolsó erőnkig, hiszen kik is ők ? Nem csupán gyerekek, nem csak valamennyi éves táncosok … ők a jövő generációi. Ők viszik tovább a szenvedélyt, az érzést, azt a szikrát, amit talán pont akkor kapnak, amikor mi sem gondolnánk, hogy NA ez volt az a pillanat.
Mert a szépség a különbözőségben rejlik, mások az értékeink, mások a priorításaink, másképp halljuk és éljük meg ugyanazt a mesét.

És így van, az idei nyarunk meséje bővelkedik cselekményben, izgalomban, nevetésben, tanításban.

Hálásak vagyunk, hogy augusztus 26-30 között sikeresen lezajlott a 16. Dorkás edzőtáborunk is, 70 kisemberrel, hiszen most végre rajtuk volt a sor. 70 kisgyerek, akiknek átlagéletkoruk alig haladta meg a 10 évet, olyan kitartást, hozzáállást, alázatot, táncszeretetet tanúsítottak, hogy sok felnőtt volna, mit tanuljon tőlük. A nagyságuk ebben rejlett. Hatalmasat alkottak a szemünkben, hatalmas dolgot vittünk véghez, Együtt.

Köszönjük, hogy ilyen nagyszerű szüleitek vannak, akik lehetővé teszik számotokra ezeket a csodás történetek megélését, mesék írását.

Köszönetünket szeretnénk kifejezni ezúton is a Bethlen Gábor Alapítványnak és Hargita Megye Tanácsának, hiszen segítségük által lehetett ez a nyár izgalmasabb, további tervekkel szőtt és értékesebb.

Boldog vagyok, hogy megvalósult, hogy megcsináltuk.

Step Dance Sportklub – én annyira Szeretlek

Páll Gabriella

Partnereink

Támogatóink

communitas vizszintes