2011. november 12-13-án, kerül sor a II. Gyergyó medencei ifjúsági Börzére és kulturális seregszemlére, ahová meghívunk minden a Gyergyói medencében tevékenykedő: ifjúsági szervezetet, ifjúsággal foglalkozó szervezetet és intézményt, valamint az ifjúságnak különleges ajánlatot kínáló céget.

A Börze céljai: bemutatkozási lehetőséget bíztosítani a szervezeteknek, ahol ismertethetik programjukat, rendezvényeiket és megismerhetik a hasonló érdekes tevékenységet folytató csoportokat, aktív személyeket; elősegíteni a partnerségek kialakulását és közös, nagyobb eredmények elérését; megszólítani, majd bevonni a fiatalokat a közösségi és a szervezeti életbe, felajánlva azt a lehetőséget, hogy céljaik mentén fejlődni tudjank az önkéntes munka és közösségépítés által.

Érdeklődni és jelentkezni az Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és a 0758330149-es telefonszámon, András Zsuzsánál lehet

A Börze helyszíne a Salamon Ernő Gimnázium, szervező a Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács és Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Forrás: http://gytit.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=142:ii-gyergyo-medencei-ifjusagi-boerze-es-kulturalis-seregszemle&catid=34:hirek&Itemid=53

Partnereink

Támogatóink

communitas vizszintes