Sok szeretettel várunk mindenkit 2012. november 21-én 19.00 órától a Komolyzenei és jazzbérlet második műsorára, ahol a Tiberius Kvartett kamarazene-hangversenyét hallgathatja meg a nagyérdemű a Művelődési Központ nagytermében.

 
TIBERIUS KVARTETT kamarazene-hangverseny
 
A Tiberius kvartett elvégezte a Holland Vonósnégyes Akadémiát, a lehető legmagasabb pontszámmal. A vonósnégyes Ausztriában (2004) elnyerte az Erste Wiener Klassik Preist. Minden év novemberében a kvartett Marosvásárhelyen megrendezi a Tiberius Hét elnevezésű Nemzetközi Kamarazene Fesztivált, amely egyedülálló nemcsak Romániában, hanem Kelet-Európában is. Akkor a hét minden napján kamarazene-hangversenyekre kerül sor neves belföldi és külföldi kamaraegyüttesek előadásában.
 
Tagjai:
Molnár Tibor - I. hegedű
Lokodi Károly - II. hegedű
Molnár József - brácsa
Zágoni Előd - cselló


A vonósnégyes 2008 áprilisában teljes normával megkapta a Marosvásárhelyi Filharmónia Állami Vonósnégyese statútumot. Repertoárja inkább Mozart, Strauss,
Clyderman, Beethoven, Schubert és Brahms műveiből áll. A mostani hangversenyükön filmbetétdalok is hallhatóak lesznek Abba:Chiquitita, Rybak:Fairytale(Eurovision), Boyzone:No matter what, Madonna:Don't cry for me Argentina, Abba:Winner takes it all.

 
TIBERIUS KVARTETT kamarazene-hangverseny
 
A hangversenyre érvényesek a Bálint Ákos és Ambrus Éva bérletek.
Jegyek elővételben megvásárolhatóak a Művelődési Központ irodájában, naponta 9-16 óra között.
Jegyek ára: felnőttjegy 12 lej
szakmai*, diák-, nyugdíjas- és vidéki jegy 8 lej.

 

Forrás: http://gymk.ro/meghivottak/99-tiberius-kvartett-kamarazene-hangverseny.html

Partnereink

Támogatóink

communitas vizszintes

Kövess minket facebookon