jazzbanner

„A Csíki Jazzfesztivál elhozza” Gyergyószentmiklósra is a 2015-ös jazzfesztivál kiemelkedő produkcióját, a híres Random Trip produkciót, amely Magyarországon és külföldön már nagy sikernek örvend, ám Erdélyben, sőt Romániában még sohasem volt látható.

A Csíki Jazzfesztivál évek óta tárgyal a produkció menedzsereivel, és ha már idén sikerül elhozni a fesztiválra, arra gondoltak a szervezők, hogy megajándékozzák Gyergyószentmiklós és Székelyudvarhely jazzrajongóit is ezzel a csodával, ami a jazzfesztivál hangulatát magával viszi a fent említett két városba azok számára, akik nem tudnak elmenni a Csíki Jazzfesztiválra. Reméljük, így kedvet csinálunk azoknak, akik el tudnának menni, de eddig nem tették. Ehhez a szervezők segítségek kértek a helyi kulturális szervezőktől, a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központot, valamint felkérték társzervezőnek Hargita Megye Tanácsát valamit a Hargita Megyei Kulturális Központot.

A gyergyószentmiklósi koncert helyszínei és időpontja:

Lázár Panzió (Limpex) nyárikertje 2015. augusztus 22-én 21 órakor, eső esetén a kávézóban.

A kihelyezett koncertekre a belépés ingyenes.  Amennyiben tetszett a produkció, ajándékozzák meg jelenlétükkel a továbbiakban a Csíki Jazzfesztivált.

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

A Csíki Jazzfesztivál programja itt olvasható: www.jazzfestival.ro

***

Random Trip

feat. Gereben Zita, Luiza Zan /RO/, Kasai /WD/, Barabás Lőrinc, Bata István, Premecz Mátyás

 

Nincsenek előre megírt dalok, a koncertet megelőző próbák - minden ami elhangzik az adott pillanat szüleménye és soha meg nem ismételhető!

Magyarország egyik legizgalmasabb zenei projektje, az improvizáción alapuló Random Trip végre Erdélyben koncertezik!

Az erős nemzetközi line-up hatalmas meglepetéseket tartogat: a mikrofonoknál közreműködik Gereben Zita jazz énekesnő, a dominikai származású énekes, Kasai, valamint Luiza Zan, a román jazz szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja. A zenekart a két alaptagon, Delov Jávor dobosonés DJ Q-Cee-n kívül basszusgitáron Bata István, billentyűs hangszereken Premecz Mátyás, trombitán pedig Barabás Lőrinc teszi teljessé.

 

Gereben Zita – ének

Luiza Zan /RO/ – ének 

Kasai /DMA/ – ének

Barabás Lőrinc – trombita

Bata István (Sena, Fábián Juli & Zoohacker) – basszusgitár

Premecz Mátyás (Kéknyúl, Fábián Juli & Zoohacker) – billentyűk 

DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) – lemezjátszó, beatbox

Delov Jávor (Turbo) – dob

Facebook:facebook.com/randomtrip

Hangolódj rá:

Forrás: http://gymk.ro/index.php/hu/esemenyek/306-a-csiki-jazzfesztival-elhozza

Partnereink

Támogatóink

communitas vizszintes