Fogjunk össze egy beteg kisfiú gyógyulásáért!

Oktatás Találatok: 1756

„Valahányszor valaki jót cselekszik ezen a világon: egy (...) pillangó száll föl a levegőbe, s viszi a hírt a Jóistennek."
Wass Albert

rares A Fogarasy Mihály Általános Iskola gyereke, a Csodavilág Napköziotthon kiscsoportosa, Cuptor Petru-Rareș súlyos beteg. 2014. január 28-án Marosvásárhelyen agyhártya és agyvelőgyulladást diagnosztizáltak nála. Néhány napot kómában volt, majd, hogy fájdalmát viselni tudja, altatták. Több mint két hetet volt ebben az állapotban. Közben tüdő és mellhártyagyulladást kapott. A gyulladás megtámadta az arccsontjait, ezzel műtötték nemrég. Rareș most nem hall, nem tud beszélni, táplálkozni, nem tud mozogni. Egy hónapot még az intenzív osztályon lesz, majd egy rehabilitációs központba kerül. A szülők segítség nélkül nem tudják biztosítani gyermeküknek, a felépüléséhez szükséges anyagi alapot. Minden adomány közelebb viszi Rareșt ahhoz a naphoz, amikor reményeink szerint újra együtt játszhat társaival.

Adományaikat gyermekeik által eljuttathatják a Fogarasy Mihály Általános Iskolába, a Csodavilág Napköziotthonba vagy az édesanya számlaszámára:
CUPTOR RITA: RO16 RZBR 0000 0600 1433 0109 Raiffeisen Bank, Agenția Gheorgheni Segítő szándékukat előre is köszönjük!

Forrás: http://fogarassymihaly.ro/component/content/article/77-fogjunk-ossze-egy-beteg-kisfiu-gyogyulasaert.html