Október 18, illetve 19-én Csíkszeredában vendégszerepelt a Progym, csapatunk ellenfele ezúttal a HSC Csíkszereda farmcsapata volt. A találkozók egyértelmű esélyesének a hazai gárda számított, és mint kiderült, Elekesék érvényesítették is a papírformát. Mindkét mérkőzésen talán a vártnál több gól született, a probléma csak az, hogy a legtöbb Kémenes Balázs tanítványainak hálójába esett.


alt Az első mérkőzésen a hazaiak keretében 6 olyan játékos szerepelt, aki a HSC Csíkszereda MOL Ligás keretének is tagja. Egy viszonylag egyoldalú összecsapáson a hazaiak nagyarányú győzelmet arattak, fiatal játékosaink próbálkoztak, azonban egyszer sem sikerült a csíkiak hálójába juttatni a pakkot. Annak ellenére, hogy a Kémenes legénység hazai pályán kétszer is szoros és ugyanakkor látványos mérkőzés játszott a HSC farmmal, ezúttal sajnos nem sikerült a bravúr.

 

Végeredmény: HSC Csíkszereda Farm – Progym 11-0 (5-0, 1-0, 5-0)

 

Szerdán sem alakult jobban a helyzet, mindössze a harmadik harmadot említhetjük pozitívumként, hisz csapatunk ekkor kétszer is betalált. Két egyoldalú harmadot követően a harmadik felvonásra megrázta magát a Progym, és végre egyenrangú ellenfele lehetett a „kisebbik” csíki csapatnak.

 

Végeredmény: HSC Csíkszereda Farm – Progym 13-2 (6-0, 4-0, 3-2)

 

Csapatunk következő ellenfele a Steaua-Rangers II lesz, ami pedig előnyt jelent a mieinknek, az nem más, mint a hazai pálya. A mérkőzésekre október 29-én és 30-án kerül sor.


Fotó: Székelyhon – Kristó Róbert

Forrás: http://progym.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=508:keser-veresegek-csikszeredaban&catid=1:latest&Itemid=57