Szombaton és vasárnap újra hazai jégen játszik a Progym. Csapatunk egy súlyos, öt meccs óta tartó vereségszéria után ezúttal reális győzelmi esélyekkel várhatja a hétvégét, az ellenfél a bukaresti Steaua Rangers II lesz.


Miután a Progymalt kikapott Bukarestben a Sportul Studentesctől, majd nagy különbségű vereségeket szenvedett Galactól és a Csíkszereda Farmtól is, ezen a hétvégén javítani lehet a mérlegen. A Steaua farm egyáltalán nem a verhetetlen kategória, előzetes számítás szerint csapatunknak nyernie kell ellenük. A Steaua II eddig négy mérkőzést játszott, egyetlen szoros eredményüket a galaciak ellen érték el, amikor 7-5-re kaptak ki, a Dunărea elleni másik találkozón és a HSC farm elleni meccseken egyaránt nagy veréseket kaptak.

 

A gyergyói hokikedvelők figyelmét felhívjuk, hogy a szombati meccs kezdési időpontja, a szokásostól eltérő lesz, a találkozót 15 órától rendezik. Vasárnap már az idén megszokott normális időpontban játszanak az együttesek, a korong 11 órakor indul útjára.


Szabadkorcsolyázás

Ezen a hétvégén is lehetőség van az egyik legnépszerűbb téli szabadidős programra, vagyis a Közkorcsolyázásra a gyergyószentmiklósi műjégpályán. A hétvégi program a következő: szombaton és vasárnap egyaránt 18 és 20 óra között lesz szabadkorcsolyázás. A pályán továbbra is 5 lejért van lehetőség korcsolyabérlésre, továbbá van korcsolya élezési lehetőség is. A „publikra” változatlan áron lehet belépni, egy személynek 5 lej, 14 éven aluli gyerekeknek pedig 3 lej.

 

Forrás: http://progym.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=509:egy-hetvege-gyzelmi-eselyekkel&catid=1:latest&Itemid=57