fejlecproba5

Versenyfelkészítő tábor Léhóczky Györggyel

Egy újabb olyan esemény végéhez értek a Step Dance Sportklub táncosai, amiről nehéz nem lélegzet-visszafojtva beszélni. Végre egy újabb dédelgetett álmuk, vágyuk teljesülhetett. A sok teendő, feladat halma között könnyű elfáradni, kicsi káoszt érezni a folytonosságban, talán kicsit besokallni, hogy már nem is emlékszenek, mikor volt egy szabad délutánunk … aztán az események csak pörögnek, egyik a másik után, megannyi felelősséggel, elvárással támogatva mindazt, ami munkává faragja a tánc nyújtotta életérzést és mégis, amikor egy pillanatra belegondol az ember csak egy percébe is a napnak, egyetlen dolgot érez: hálát.

stepdance tabor 2019

Hálát, hogy ott lehettek ebben a mostban, amikor szeretettel, elégedettséggel gondolnak az elmúlt projekt megvalósulására, hálásak azért, hogy hónapokkal ezelőtt meghozták azokat az apró döntéseket, amik szintén ebbe a jelenbe vezényelték, hálásak a lelkes csapatunk iránt, akikben sosem csalódtak, hiszen a szenvedélyük adja a löketet a fáradt és elfáradt napjaiknak, a lelkesedésük dobogtatja a Step Dance Sportklub szívét.

A Step Dance Sportklub vezetősége hálásan köszöni, a Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város Önkormányzata értékeli és támogatja folyamatos erőfeszítéseiket, így bátorságot adva, hogy belevágjanak újabb és újabb projektekbe. Egy sikeresen megnyert pályázat keretén belül nyílt lehetőségük megszervezni ezt az élményekben, táncokban, technikában gazdag hetet.

Hálásak , hogy Hargita Megye Tanácsa is sikeres megvalósulásokat lát a nevük mellett, így a felkészülést az Általuk nyert pályázat projektje is segítette. Megkönnyítve az órák lendületét, technikáját, folyamatát.

Hálásak , hogy épségben, egészségben ideért vendégoktatónk, Lehoczky György (Magyar bajnok versenytáncos, koreográfus, mester-diplomás tánctanár, a Szombat Esti Láz c. televíziós show-műsor utolsó szériájának nyertese, a Fever Dance Group alapítója és koreográfusa) azért, hogy hónapokkal ezelőtt ismeretlenül is elfogadta a felkérésüket, hogy felülmúlta az elvárásaikat, hogy hozta magával a táncvilág azon darabkáját, amelyet megismerni kiváltság.

Hálásak az összes résztvevőnek, hogy kitartóan helyt álltak a táncos lét munkamezején, csak gyúrtuk gyúrtuk az újdonságokat. Együtt. Közben azért is, hogy az izomlázon, fáradt ízületeken kívül nem volt semmi-semmi gond. Zökkenőmentesen , fegyelmezetten, célzottan zajlottak az edzések.

Hálásak azért is, hogy a tánc ennyi mindent nyújt: életet, barátokat, családot, élményeket, tudást, fejlődést, emlékeket.
Ebben a hétben a Carioca, twist, lock, daradara, CBM, fent-lent, Energia, szotyi más értelmet nyert.
A csapat a samba, cha-cha és jive technikájából ismerhetett meg Gyuritól egy szeletnyit. ߕꦬt;br />És nagyon bíznak abban, hogy lesz ennek a workshopnak folytatása.
Köszönet, szeretet, szerencse, örökség, büszkeség, vágy – ez érzik most a szervezők.
Nyitott szívvel és szemmel várják az újabb lehetőségeket, azokat, amelyeket nem is ismernek. MÉG.

Step Dance Sportklub