kerdojelek logopalyazatA Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont logópályázatot hirdet a gyergyószentmiklósi Élmény Alap létrehozása alkalmából.

A pályázat célja: nyomtatott (print) és on-line formában egyaránt használható logó létrehozása az Élmény Alap pályázati program számára.

A logó megtervezésekor a következő szempontokat kell figyelembe venni:

Az Élmény Alap egy Gyergyószentmiklósról elszármazott vállalkozó támogatásával jön létre, és elsősorban pályázati alapként működik. Tervek szerint az évente kiírásra kerülő alaphoz civil szervezetek, kisközösségek és egyének pályázhatnak. A pályázati alap elsősorban ifjúsági kezdeményezéseket és fiataloknak szóló programokat támogat.

Célja a fiatalok támogatása abban, hogy a virtuális világból (mobiltelefon, internet, facebook stb.) kimozdulva, a virtuális kapcsolatok, tevékenységek és időtöltések helyett/mellett aktív élményekben (közösségi, emberi, alkotói, művészi, tudományos, tanulási-fejlődési stb.) részesüljenek a természetben és emberi közösségekben, közösségi tevékenységek, tanulás, készségfejlesztés, vagy önmegvalósítási lehetőségek biztosítása által.

Pályázók köre: Pályázatot nyújthat be bármely természetes vagy jogi személy

Pályázati részvétel feltételei:

 

A pályázathoz kötelezően benyújtandó dokumentumok:

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. november 27, 24 óra

A pályázati anyagot e-mailben kell benyújtani a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A levél tárgya Élmény Alap logópályázat

A pályázat díja: a nyertes 500 lej díjazásban részesül, és feltüntetjük az Élmény Alap támogatói között is, mivel úgy tekintjük, hogy a díj és a munka értéke közötti különbözet a nyertes hozzájárulása az Alaphoz.

A pályázat elbírálása: A pályázatokat az Élmény Alap támogatója és kuratóriuma bírálja el.

Eredményhirdetés: Az elbírálást követően, legkésőbb 2017. december 4-ig, a nyertest e-mailben és telefonon értesítjük, és az eredményt honlapunkon és facebook oldalunkon közzétesszük.

 

Pályázati adatlap