kavalkád.

ifjúság I oktatás I kultúra

Gyergyó medencei tánctábor a Step Dance Sportklubnál

Az első dorkás edzőtáboron túl vagyunk, sikeresen, szerencsésen és egészségesen, élményekkel, izomlázzal, új barátokkal gazdagodva.

Minden alkalommal mi is tanulunk a gyerekekkel együtt, a szerzett tapasztalatok, a közös munka mindig fejlődésre ösztönöz bennünket is, a legnagyobb hatékonysággal edzünk, új edzéstervekkel, játékokkal bővül az edzőtáboros repertoár – úgy hiszem, ebben rejlik a sikeressége is. ( amellett, hogy egy hétig olyan emberekkel, barátokkal vagyunk „összezárva” akik a második családunkat jelentik – de együtt küzdeni is élvezetesebb )

stepdance edzotabor

A tábor célja mindig a küzdés megtanulása, az önállóság fejlesztése, saját határaink átlépése, mindezt játékosan, játékokkal, versenybe szervezve, hogy legyen miért küzdeni. Számít a pontosság, a tisztelet, a fegyelem, a rend, az edzések pontossága, a kreativitás. Napi 6 óra edzéssel tanítjuk a gyerekeket erre, mellette rengeteg csapatépítő játékkal színesítjük a hetet. Bulik, tábortűz, bajnokságok, közös reggeli futás, közös étkezések – mind mind a közösségünk erősebb összefonódását, a táncos szellem megismerését szolgálja.

Zárásképpen pedig meghívjuk a szülőket, bemutatjuk a tanultakat és egy „tevékenységnapló” címmel az egész hetes programot újra átélhetjük egy a táborról készült film erejéig.

tanctabor2018 2

Idén ez a nagyszerű csapatépítő, összekovácsoló tábor mégis más volt valamiben: az egyesületünk a Bethlen Gábor Alapítványtól vissza nem térítendő támogatásban részesült – segítve a klub fejlődését, közel 200 gyerekek ottlétét.

Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni, hogy lehetőséget nyújtanak a határon túli kisebbségek fejlődésében.

Köszönjük a szülőknek a sok éves bizalmat, a sok áldozatot, amit meghoznak.

Köszönjük az önkormányzatunknak, hogy támogatja a Step Dance Sportklub fennállását .

Köszönjük a Dorka Menedékháznak a sok sok gondoskodást és a ránk való figyelést.