fejlecproba5

Gyergyószentmiklósi Ipartestület Férfikara 2020

Idén jóval csendesebb évet tudhat magáénak a Gyergyószentmiklósi Ipartestület Férfikara. A dalos fiúk soraiból ebben az évben hárman mennyei kórus tagjai lettek.

A járványügyi helyzet miatt, elővigyázatosak vagyunk tagjaink és közösségünk érdekében. Az első közösségi eseményen való megjelenésünkre az Október 6.-i megemlékezés alkalmából fog sor kerülni, melyen Málnási Katalint helyettesítő karnagyunk Bíró Zsolt, fog vezényelni.

A tavaly elkezdett projektünket idén is folytattuk, így már 22 bocskai zakó áll a kórustagok rendelkezésre, melyek az alkalomhoz illő, egységes megjelenést hivatottak biztosítani.

ferfikar

Hálásan köszönjük, Hargita Megye Tanácsának odaadó támogatását, hogy hozzájárultak a kórus egységes megjelenéséhez, így nemcsak az énekeinkkel, hanem megjelenésünkkel is tudjuk az esemény színvonalát emelni.

Célunk a 1892-ben megalakult Gyergyószentmiklósi Ipartestület Férfikar töretlen fennállását biztosítani. Ennek érdekében új tagok jelentkezését is várjuk. Az érdeklődők a 0745-992.291 telefonszámon, vagy a kórus közösségi oldalán jelentkezhetnek.

Reméljük 2021-ben sikerül a bocskai zakókat minden tagunk számára megvásárolni, és 2022-ben, fennállásunk 130. évfordulóján ezen igényesen elkészített egységes viseleti darabokban színpadra állni.