fejlecproba5

II. Gyergyói Mentálhigiénés Napok

Kedves érdeklődők,

 

Május 6-7-én második alkalommal szervezzük meg a Gyergyói Mentálhigiénés Napok nevet viselő konferenciánkat Gyergyószentmiklóson a Csiky kertben.

2gymnlogo240A rendezvény célja, hogy színvonalas előadások és műhelyek által hozzájáruljon a segítő foglalkozásúak képzéséhez és felhívja a figyelmet a nemrég indult gyergyószentmiklósi szociális munkás képzésre. A konferencián magyarországi és erdélyi egyetemi oktatók, szakemberek tartanak előadásokat, valamint bemutatkoznak a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Szociológia és Szociális Munka karának Kolozsváron és Gyergyószentmiklóson tanuló mesterképzős hallgatói és doktoranduszai.

Kétnapos rendezvényünkön előadások, műhelyek és szakmai beszélgetések követik egymást a mentálhigiénés munka különböző területeiről.

A rendezvény leírása és a részletes program megtalálható a konferencia honlapján (www.bbte-szocialismunka.ro/mentalhigiene), ugyanitt ízelítés képpen megtekinthetőek az elmúlt évi konferencia előadásairól készült videófelvételek is.

A rendezvény szervezői a BBTE Szociális Munka Tanszék magyar tagozata, a gyergyószentmiklósi Műhely Egyesület, támogatói az Erdélyi Gondolat Egyesület és a Szülőföld Alap.

Mindenkit szeretettel várunk.