fejlecproba5

I. Gyergyó Medencei Ifjúsági Börze - meghívó

Szerettettel meghívunk minden gyergyói medencében tevekenykedő ífjusági szervezetet, valamint érdeklődőt az I.Gyergyó Medencei Ifjusági Börzére, ami május 24 - én lesz megszervezve 16:00 órai kezdettel a Salamon Ernő Gimnázium dísztermében, a Gyergyó Terület Ifjusági Tanácsa, a Batthyány Ignác Technikai Kollágium Diáktanácsa, Gépgyártó Iskolaközpont Diáktanácsa es a Salamon Ernő Gimnázium Diáktanácsa együttműkődésével.
 

A bőrze célja a környéken aktiváló szervezetek és azok tevékenységének bemutatása egymásnak és az érdeklődő nagyközönségnek. További célunk az együttműködések elősegítése és támogatása, valamint újabb önkéntesek, tenni akaró személyek bevonása a szervezetek és rendezvények világába.

Részvétel esetén megkérünk hogy:

  • hozzatok magatokkal bármit ami a szervezet aktivitását és személyiségét jelképezi, bármit ami a tevékenységetek terméke, eredménye, (tervek, beszámolók, meghívók, plakátok, szórólapok, képek, rövid filmek, akár újságkivágások is stb)
  • készüljetek egy rövidke (kb 5-7 perces) bemutatással ami tartalmazzon tevékenységi beszámolót az elmúlt időszakról, jövendőbeli terveitekről (akár power point, akár egyszerű bemutatás; bíztosítunk projektort a kivetítéshez, a power pointos bemutatóhoz és mikrofont)
  • ha lehetséges, a jelentkezés mellé csatoljatok egy szervezeti bemutatót, elérhetőségekkel, egy rövid (max. 1 A4-es oldal) tevékenységi beszámolót az elmúlt időszakról, rendezvényeitekről, sikereitekről és terveitekről május 21.-ig.

A részvételi szándékotokat megkérjük jelezzétek mail-ben vagy telefonon legkésőbb május 21.-ig.

Bátran érdeklődjetek bármikor a 0752-193682 telefonszámon, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Alább a program:

 

 

I. Gyergyó Medencei Ifjúsági Börze

Tervezett program:

 

16: 00 – Megnyitóbeszédek:

  • Magyari Levente – GYTIT elnök
  • Patek Mária – Salamon Ernő Gimnázium – aligazgató
  • Lukács Rajmund – Salamon Ernő Gimnázium Diáktanács – elnök
  • Csedő Zsófia – Hargita Megyei Ifjúsági Igazgatóság – igazgató
  • Bákai Magdolna - Hargita Megyei Kulturális Igazgatóság – igazgató
  • Magyari Orsolya – Gyulafehérvári Caritas – Az önkéntesség szerepéről és fontosságáról

16: 30 – Szervezetek bemutatkozói

19: 00 – Kiemelkedő projektek, rendezvények, rövid reklámfilmek bemutatása – közben szabad ismerkedés, beszélgetés, közös ötletelés, Büfé

20: 00 – Következtetések levonása, börze zárása

 

Szervezők: Batthyány Ignác Technikai Kollégium Diáktanácsa

Gépgyártó Iskolaközpont Diáktanácsa

Salamon Ernő Gimnázium Diáktanácsa

Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács

 

Érdeklődni: 0752-193682 telefonszámon, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.