2011 Szeptember 10-14 között nemzetközi életmód táborra került sor Gyergyószentmiklóson, a Szent Benedek Tanulmányi Központban. A szakmai tábor során egri és gyergyói fiatal szakemberek és egyetemisták tapasztalatcseréjére került sor. A fő témánk az egészségnevelés, egészségtudatosság, prevenció voltak.

A tábor szervezői az egri Humán-Öko Észak-Magyarországi Regionális Egyesület, a gyergyószentmiklósi Műhely Egyesület voltak. Szakmai partnerek az egri Eszterházy Károly Főiskola és a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Szociális Munka Tanszéke.

 

egerunnepe2011 szeptember 16-18 között Egerbe látogatott a Műhely Egyesület. Papp Dorottya képviseletében részt vettünk az Életfa Környezetvédő Szövetség által szervezett Hálózati együttműködés jó gyakorlatai tapasztalatcserén.

A tapasztalatcsere célja volt, hogy megismertessék a külföldi partnerekkel a Magyarországi példákat, ugyanakkor tapasztalatokat szerezzünk a Szlovákiában, Ukrajnában és Romániában kialakult, vagy kialakulóban lévő hálózati együttműködés jó gyakorlatairól. A hasznos tapasztalatcsere eredményeként jó ötleteket szerezhettünk és adhattunk a hálózati együttműködések továbbfejlesztéséhez.

SDC10098Szeptember 10-14 között nemzetközi életmód tábort szerveztünk Gyergyószentmiklóson, a Szent Benedek Tanulmányi Központban. A szakmai tábor során egri és gyergyói fiatal szakemberek és egyetemisták tapasztalatcseréjére került sor. A fő témánk az egészségnevelés, egészségtudatosság, prevenció voltak.

Az öt nap előadásokat, beszélgetéseket, intézménylátogatásokat, kirándulásokat, szabadidős tevékenységeket foglalt magába.

Az első napon az ismerkedésé volt a főszerep, majd a tábor résztvevői közös kulturális esten vettek részt a városban, ahol az első Örmény Művészeti Fesztivál keretében tartott koncertet látogatták meg.

Partnereink

Támogatóink

communitas vizszintes